Запрошуємо на тест-драйв нового C-HR

Новини
Дата публікації: 29 лютого 2024 р.
test_drajv_chr

Запрошуємо на тест-драйв нового Toyota C-HR!

Шановні автолюбителі!

Ми раді запросити вас на тест-драйв нового Toyota C-HR, який відбудеться 8-9 березня 2024 року у Тойота Центрі Кривий Ріг! Приєднуйтеся до нас і отримайте незабутні враження від цієї інноваційної моделі, яка переверне ваші уявлення про комфорт та елегантність на дорозі.

Що чекає на вас:

Цифрові можливості:

Новий Toyota C-HR дарує незабутні цифрові можливості, які максимізують комфорт водіння та забезпечують зручність користування функціями автомобіля. Від автоматичного паркування до інтерактивних мультимедійних можливостей — цей автомобіль вразить вас своєю сучасністю та функціональністю.

Естетика та комфорт:

Насолоджуйтеся вишуканим дизайном салону, оснащеного 64-колірною системою ілюмінації, яка створює особливу атмосферу всередині. Технологія поліпшення якості повітря nanoeX™ дбає про ваше здоров'я та забезпечує максимальний комфорт під час поїздки.

Підключення до смартфона:

Завдяки системі Toyota Smart Connect із бездротовим підключенням до смартфона через Apple CarPlay або Android Auto, ви можете насолоджуватися мультимедійними можливостями, не відволікаючись від керування автомобілем.

Не втрачайте можливості першими випробувати цей захоплюючий автомобіль! Реєструйтесь на тест-драйв за посиланням та зробіть перший крок до незабутніх вражень за кермом нового Toyota C-HR!

З нетерпінням чекаємо на зустріч з вами!

З повагою, Тойота Центру Кривий Ріг «Алмаз Сістем», пр. Миру, 5Е. тел.: 0 800 33 14 20

Оберіть доступний для тест драйву автомобіль
Yaris Cross
Toyota C-HR
RAV4
Corolla Cross
Land Cruiser
Оберіть тип двигуну
1.5 Hybrid Безступенева з електронним керуванням Передній
Оберіть маршрут тест-драйву
screenshot_64
Стандартний
Ваші контактні данні
Як з вами краще зв'язатись?
!
До порівняння можна додати лише 3 автомобіля