В Україні стартують продажі нового Toyota C-HR

Новини
Дата публікації: 2 лютого 2024 р.
toyota_c_hr_facebook_820x360_obirayte_1

В Україні стартують продажі нового Toyota C-HR

З 1 лютого Toyota розпочинає продажі в Україні нового Toyota C-HR, що поєднує сучасний стильний дизайн і преміальні функції для комфортної їзди. Автомобіль вирізняється купеподібним силуетом і потужними характеристиками для незабутніх вражень на дорозі.

Новий Toyota C-HR має неперевершену керованість і разючу паливну ефективність. Він створений на основі філософії «Концепт-кар на дорозі» з упізнаваними особливостями моделі та впровадженими інноваціями.

 

Динамічність

Оптимальний баланс потужності та низького рівня викидів у Toyota C-HR забезпечується завдяки новій гібридній технології п'ятого покоління від Toyota. А лінійка силових установок представлена трьома модифікаціями — 1.8 Hybrid, 2.0 Hybrid, 2.0 Hybrid AWD-i.

Усі силові агрегати були сконструйовані з урахуванням відгуків клієнтів про попереднє покоління. Вони оснащені модернізованими компонентами, щоб поліпшити продуктивність автомобіля і знизити його масу. Нова літій-іонна батарея розміщена під другим рядом сидінь і є більш компактною за попередні версії. Вона на 1,5 кг легша, але водночас забезпечує на 14% більше потужності.

Дизайн

Вирізнятися — такий посил демонструє новий Toyota C-HR. Лінії автомобіля стали ще чіткішими, підкресливши його яскраву зовнішність. Toyota C-HR на 37 мм ширший за попередні моделі, динамічності та спортивності автомобілю додає зменшений на 24 мм передній звис.

До інших характерних особливостей нового Toyota C-HR можна віднести спеціальні висувні дверні ручки, що представлені у моделях Toyota вперше, а також безшовне встановлення важливих елементів, зокрема камери, радара та омивачів фар. Світлодіодні фари головного світла відтепер повністю інтегровані з покажчиками повороту, а назва моделі — у задній світлодіодний ліхтар. Ще одне ноу-хау моделі — двотонове забарвлення, що входить до складу пакету Premiere Edition для комплектацій вищого рівня.

Всередині Toyota C-HR має панель приладів, яка разом із панелями дверцят і центральною консоллю наче огортає пасажирів та водія. А інтегрований у панель приладів мультимедійний дисплей відтворює всю важливу інформацію. Простір водія передбачає розташування всіх елементів керування у зручній зоні огляду, щоб не відволікатися зайвий раз від дороги.

Безпека

Новий Toyota C-HR оснащений пакетом Toyota Safety Sense останнього покоління, що включає системи превентивної безпеки більшої функціональності, а також гарантує повніший моніторинг оточення автомобіля.

Так, найновіша система запобігання зіткненням (PCS) та проактивної допомоги у керуванні (PDA) постійно відстежують дорогу на предмет небезпек. Вони можуть надіслати сповіщення водію або автоматично нівелювати прискорення і забезпечити гальмування, якщо виявлено небезпеку. Це захищає від низки факторів ризику, таких як наявність повільнішого або нерухомого транспортного засобу попереду, пішоходів або велосипедистів, які перетинають смугу руху, — навіть якщо вони роблять це на дорозі, на яку повертає транспортний засіб.

Розширений пакет систем безпеки передбачає наявність таких опцій, як допомога у зміні смуги руху та сповіщення про перехресний рух попереду.

Екологічність

Toyota C-HR — лідер з екологічності серед інших моделей Toyota. В автомобілі застосовується вдвічі більше переробленого пластику, а 19 його елементів виготовляються переважно з матеріалів вторинної сировини. Так, оздоблення сидінь Toyota C-HR виготовлено із перероблених пластикових пляшок.

Новий Toyota C-HR демонструє високу продуктивність і має динамічний характер, що вирізняє його на дорогах. А зменшений вплив на довкілля і відданість інноваціям при розробці роблять автомобіль привабливим для споживачів, які цінують безпеку, зручність та ефективність водіння.

Користувацький досвід

Новий Toyota C-HR дарує незабутні цифрові можливості. Власники моделі оцінять зручність користування функціями, що максимізують комфорт водіння. Автомобіль «вітається» з водієм увімкненням фар. А в салоні для користувачів збережено попередні налаштування.

Toyota C-HR підтримує функцію автоматичного паркування, а салон автомобіля оснащений 64-колірною системою ілюмінації, що створює особливу атмосферу всередині. Також у салоні застосовується технологія поліпшення якості повітря nanoeX™, завдяки якій не лише усуваються неприємні запахи, а й зволожується шкіра користувачів автомобіля.

Інтерактивні мультимедійні можливості забезпечуються завдяки системі Toyota Smart Connect із бездротовим підключенням до смартфона через Apple CarPlay або Android Auto.

 

Ознайомитися з усіма комплектаціями і придбати Toyota C-HR в можна у консультантів.

Запишіться на тест-драйв вже сьогодні та станьте власником сміливого концепт-кару!

Чекаємо на вас у Тойота Центр Кривий Ріг «Алмаз Сістем», пр. Миру, 5Е. Тел.: 0 800 33 14 20!

 

Оберіть доступний для тест драйву автомобіль
Yaris Cross
Toyota C-HR
RAV4
Corolla Cross
Land Cruiser
Оберіть тип двигуну
1.5 Hybrid Безступенева з електронним керуванням Передній
Оберіть маршрут тест-драйву
screenshot_64
Стандартний
Ваші контактні данні
Як з вами краще зв'язатись?
!
До порівняння можна додати лише 3 автомобіля