Заміна моторного мастила - від 250 грн/л

Акції сервісу
Дата публікації: 14 червня 2022 р.
maslo_1

Головне призначення мастильних матеріалів – зменшувати знос деталей і скорочувати витрати енергії на тертя. Проте слід пам’ятати, що матеріали потрібно регулярно замінювати, щоб забезпечити тривалу експлуатацію автомобіля і поліпшити його характеристики.

Під час вибору мастильних матеріалів необхідно звертати особливу увагу на їхню якість. На жаль, на ринку часто трапляються підробки, які лише зовні нагадують оригінальну продукцію. Через неякісні мастильні матеріали компоненти автомобіля можуть зношуватися швидше, що може становити загрозу для водія та пасажирів.

Ми піклуємось про вашу безпеку і тому в нас діє спеціальна пропозиція на заміну моторного мастила:

- ОРИГІНАЛЬНЕ МОТОРНЕ МАСТИЛО TOYOTA всього за 250 грн/л*

*Ціна дійсна за умови робіт для автомобіля на сервісі. Кінцева ціна залежить від моделі, року випуску, об’єму двигуна автомобіля. Акція діє на масло 5W30.

Оригінальна продукція забезпечить ефективну роботу автомобілів і допоможе зменшити витрати на ремонт.

Ми піклуємось про вашу Toyota, як про свою.

Пам’ятайте: важливо обирати оригінальні запчастини та мастильні матеріали для обслуговування вашого автомобіля. Купуючи їх в офіційному дилерському центрі Тойота Центр Кривий Ріг «Алмаз Сістем», ви уникаєте ризику придбання фальсифікату, оскільки вся продукція постачається безпосередньо від виробника. Не варто заощаджувати на якості деталей, котрі також слугують запорукою комфортного керування і задоволення від користування вашою Toyota. Дотримуйтеся рекомендацій виробника щодо експлуатації та регламенту технічного обслуговування автомобіля.

** За додатковою інформацією щодо характеристик оригінальних мастильних матеріалів Toyota, включно з цінами, звертайтеся, будь ласка, до нашого офіційного дилерського центру Тойота Центр Кривий Ріг «Алмаз Сістем».

Тел.: 0 800 33 14 20

!
До порівняння можна додати лише 3 автомобіля