Toyota облаштовує осередки тепла по Україні

Новини
Дата публікації: 25 січня 2023 р.
bezymannyj

Від 25 січня Тойота Центр Кривий Ріг — це вже не просто місце, де можна придбати й обслужити автомобіль. Відтепер для мешканців міста, дилерський центр стане осередком тепла та затишку.

Завдяки автономним джерелам енергії тут можна зігрітися, погортати стрічку новин, якщо ви вже давно без зв’язку, підзарядити гаджети чи попрацювати за ноутбуком. В «Осередках тепла» також можна відпочити з дітьми під час блекауту — подивитися мультики, допомогти їм зробити домашнє завдання чи навіть підготувати малюнок на конкурс «Авто твоєї мрії»**.

Завдяки спільним зусиллям «Тойота-Україна», Toyota Motor Europe і дилерському центру пункт обігріву забезпечений всім необхідним для комфортного перебування: кріслами, стільцями, пледами, подушками та винятковою атмосферою гостинності.

Що вирізняє «Осередки тепла Toyota»?

• Є постійне резервне живлення. Адже дилерський центр оснащений генераторами та портативними зарядними станціями. Тому, навіть якщо генератор потрібно буде відключити, живлення подаватиметься від станцій.

• Завжди тепло. Центр вже має альтернативні способи опалення. Тож у разі тривалого блекауту застосовуватимуться портативні обігрівачі.

• А ще тут є стабільний зв’язок. Ми маємо супутникові системи, інші підключені до інтернету за допомогою оптоволокна. Це дає змогу бути онлайн, поки є електрика у провайдера.

Отже, якщо ви шукаєте місце, де є світло, тепло та вайфай, де можна випити чай та каву і де на вас радо чекають, тоді Вам саме до нас!

 

Дбати про клієнтів — філософія бренда. Велика сім’я Toyota не стоїть осторонь і доводить, що навіть у темні часи можна бути джерелом світла та тепла, яке зігріє не одну українську родину. Чекаємо в гості!

!
До порівняння можна додати лише 3 автомобіля