Початок замовлень на новий Toyota Highlander четвертого покоління

Новини
Дата публікації: 5 жовтня 2020 р.
hajlender

Розпочато прийом замовлень на кросовер
Toyota Highlander нового, четвертого покоління

В мережі офіційних дилерів Toyota розпочато прийом замовлень на кросовер Toyota Highlander нового, четвертого покоління, особливостями якого є динамічний і елегантний дизайн, ще більше простору в інтер'єрі, повний привід, а також надійність і довговічність від Toyota. Нове покоління автомобіля поєднує інтелектуальні технології, що гарантують підвищену безпеку на дорогах і максимальний комфорт під час тривалих подорожей як по місту, так і за його межами на великі відстані.

Toyota Highlander четвертого покоління - це повнорозмірний кросовер для ділових і сімейних подорожей. На трьох рядах сидінь нового Toyota Highlander комфортно розміщуються до 7 пасажирів. Його довжина збільшилася на 76 мм в порівнянні з попередником, завдяки чому більше простору отримали пасажири 3-го ряду сидінь. Також збільшився простір багажного відділення для зручного транспортування ще більшого обсягу речей.

В Україні новий Toyota Highlander доступний з бензиновим двигуном V6 об'ємом 3,5 л * потужністю 249 к.с. (183 кВт) ** і 8-ступінчастою автоматичною трансмісією для максимально швидкого і плавного прискорення і впевненого водіння на будь-яких дорогах. Цей двигун оснащений інноваційною системою комбінованого вприскування D-4S від Toyota, що поєднує безпосередній і розподілене уприскування палива для оптимальної ефективності та потужності при будь-яких умовах. Toyota Highlander четвертого покоління доступний в комплектаціях Elegance і Premium *** в мережі офіційних дилерів Toyota в Україні.

Безпека клієнтів залишається пріоритетом Toyota. Вперше в Toyota Highlander в комплектації Premium *** застосована інтелектуальна система безпеки Toyota Safety Sense 2.0. Вона включає в себе: систему попередження зіткнень з виявленням пішоходів як днем, так і вночі; систему адаптивного круїз-контролю, що працює в повному діапазоні швидкостей; систему допомоги утримання в смузі руху; систему автоматичного дальнього світла; систему розпізнавання і інформування про дорожні знаки.

Завдяки сучасною мультимедійною системою в салоні Toyota Highlander доступні передові можливості підключення і різноманітні розваги. Новий кросовер оснащений 8-дюймовим сенсорним дисплеєм, а також підтримкою систем Apple Car Play® і Android Auto ™ для комфортного управління смартфонами під час подорожей. Toyota Highlander в комплектації Premium *** також оснащений преміальної аудіосистемою JBL потужністю 1200 Вт, яка забезпечує програвання улюбленої музики через 11 динаміків. Ця система надає звучанню аудіо з будь-якого джерела атмосферу справжнього концерту.

Також вперше для Toyota Highlander в комплектації Premium *** застосована інноваційна система повного приводу - Dynamic Torque Vectoring, яка в разі необхідності автоматично розподіляє крутний момент між задніми колесами за допомогою спеціальних електричних муфт. Ця система допомагає підвищити рівень безпеки під час керування автомобілем, а також плавно проходити складні ділянки дороги. Dynamic Torque Vectoring контролюється електронною системою управління і при необхідності підключає задню вісь, що забезпечує оптимальне співвідношення крутного моменту як на осях, так і на окремому колесі.

Особливостями Toyota Highlander в комплектації Premium *** є панорамний дах з електричним зсувним люком, 20-дюймові легкосплавні диски, проекційний HUD-дисплей для відображення на лобовому склі найважливішою інформації про роботу автомобіля і деталей подорожі. Крім того, модель оснащена Panoramic View Monitor (PVM) - системою кругового огляду на 360 ° з передньої, задньої і двома бічними камерами. Вона виводить на монітор інформацію про невидимих ​​з місця водія перешкоди. Це дозволяє істотно знизити ризик аварійних ситуацій при парковці в місті.

Новий Toyota Highlander побудований на глобальній платформі модульної Toyota TNGA-K (Toyota New Global Architecture), яка забезпечує новий рівень керованості і комфорту завдяки міцній конструкції кузова, низькому центру тяжіння і задньої двохважелем підвісці.

Щоб підкреслити свою індивідуальність, власники можуть вибрати автомобіль в одному з 8 кольорів ***: «Білий перламутр», «Коричневий металік», «Сріблястий металік», «Сірий металік», «Сіро-блакитний металік», «Темно-синій металік »,« Червоний перламутр »і« Червоний металік »; і серед 4 кольорів *** обробки салону: чорний, бежевий, коричневий і сірий.

Продажі Toyota Highlander четвертого покоління в Україні почнуться вже в червні 2020 р

За додатковою інформацією про новий Toyota Highlander, включаючи ціни, звертайтеся, будь ласка, до офіційних дилерів Toyota в Україні.

* Значення зазначено умовно і може незначно відрізнятися від робочого об'єму двигуна. Більш детальна інформація є у офіційних дилерів Toyota.
** Згідно з інформацією від виробника.
*** Наведені тут і далі назви комплектацій і квітів кузова / салону є чисто умовними, використовуються виключно заради зручності в розподілі наборів параметрів автомобіля і можуть відрізнятися або бути відсутнім в інших документах або матеріалах

!
До порівняння можна додати лише 3 автомобіля