Спеціальна ціна на дефлектори. Вигода 15%

Акції сервісу
Діє до 30 квітня 2023 р.
Дата публікації: 7 квітня 2023 р.
sapka

 

В Тойота Центр Кривий ріг «Алмаз Сістем», з 5 до 30 квітня маєте можливість придбати дефлектори для вікон та капоту з вигодою* 15%.

 

 

 

lan0334_17_pw42160004
Незамінна деталь екстер'єру

Дефлектор капоту — це накладка на передню частину машини, що захищає кришку двигуна та лобове скло від механічних пошкоджень.

Основне завдання накладки — забезпечити аеродинаміку кузова та перешкоджати стороннім частинкам на кшталт пилу і мошок потрапити всередину транспортного засобу.

Правильно підібраний дефлектор на капот виконує три важливі функції:

  1. Оберігає від пошкоджень лобове скло і двірники.
  2. Захищає лакофарбове покриття кузова машини від подряпин і більш серйозних дефектів.
  3. Покращує естетичні властивості автомобіля.

Водій, який вирішить купити дефлектор капоту, не буде зайвий раз відволікатися під час керування автомобілем, адже лобове скло довше залишиться чистим. Кількість мошок, що розбилися, дрібних частинок сміття та бруду, що летить з-під коліс зустрічних і попутних машин, значно зменшиться.

Своєчасно встановивши відповідну модель, можна не тільки захистити автомобіль, але і згодом заощадити на його обслуговуванні.

lan0337_w_17
Завдання дефлекторів для вікон Тойота

Досвідчені водії вважають, що не менше практичний дефлектор для бічних вікон, або, як його ще називають, вітровик. Аксесуар являє собою козирок-накладку з різних видів пластику і монтується в передні та задні бічні двері транспортного засобу.

Перш ніж купити вітровики на авто, доцільно ознайомитися з його особливостями і корисними властивостями.

Слід пам'ятати, що кожний транспортний засіб має свої розміри, форму дверних рамок або капоту, а дефлектори повинні їм повністю відповідати. Як правило, всі накладки є модельними, тому їх потрібно підбирати під конкретну модель автомобіля Тойота.

Для чого потрібен вітровик

Автомобільна накладка для вікон одночасно вирішує безліч завдань. Обтічна за формою, вона приймає на себе та відводить потоки бруду, пилу, повітря, води і дрібних комах від бічного скла. Для тих, хто віддає перевагу динамічній їзді зі спущеними стеклами, це справжня знахідка.

Крім того, вітровик використовують для того, щоб:

  • захистити водія та пасажирів від попадання всередину дощу, снігу, бризок води з калюж;
  • перешкоджати проникненню диму й інших запахів в салон;
  • скоротити ризики протягів завдяки його здатності відводити повітряні потоки;
  • поліпшити видимість через бічні вікна при несприятливих погодних умовах;
  • підвищити комфорт і полегшити управління при прямому попаданні сонячних променів.

Багато автомобілістів помічають, що вікна з боків швидко запотівають. Система кондиціонування не завжди справляється з цією проблемою, а їхати зі спущеним склом під час дощу зовсім не комфортно. Наявність накладки спрощує природну вентиляцію та покращує циркуляцію свіжого повітря в салоні.

*Під вигодою мається на увазі знижка ціни до 15% на придбання дефлекторів та розрахована від попередньої ціни дефлектора, що діяла станом на 05.04.2023 р. Вищенаведена інформація не є публічною офертою. За більш детальною інформацією звертайтесь за телефоном 0 800 33 14 20 або за адресою: м. Кривий Ріг, пр. Миру 5-Е

 

 

 

!
До порівняння можна додати лише 3 автомобіля