Land Cruiser GR Sport. Вигода на автомобілі 2023р. до 7%*

Акції продажу
Діє до 31 березня 2024 р.
Дата публікації: 1 березня 2024 р.
lc_gr_sport
previewlc300gr_57
Вигода до 7%* на новий Land Cruiser GR Sport 2023 року виробництва!

Шановні поціновувачі відмінних автомобілів! Ми маємо для вас захопливу новину. Тепер, придбавши новий Land Cruiser GR Sport 2023 року виробництва, ви маєте унікальну можливість зекономити до 7%* від вартості цього дивовижного автомобіля! Land Cruiser GR Sport – це втілення справжнього духу автентичного спортивного стилю та найвищої якості від Toyota. Цей автомобіль поєднує в собі потужність, надійність та сучасний дизайн. Такі характеристики роблять його ідеальним супутником як для повсякденних поїздок, так і для пригод на бездоріжжі.

Чому обирають Land Cruiser GR Sport:

▪️ Динаміка та ефективність: Потужний двигун та інноваційні технології дозволяють отримати найкращі показники продуктивності.

▪️ Комфорт та зручність: Просторий салон з використанням високоякісних матеріалів, передові системи зв'язку та розваг, а також максимальний комфорт під час подорожей.

▪️ Надійність та безпека: Land Cruiser GR Sport відомий своєю надзвичайною надійністю та високими показниками безпеки. Ви можете бути впевнені, що ви та ваші близькі в безпеці.

 

*Пропозиція діє в Тойота Центр Кривий Ріг «Алмаз Сістем» (м. Кривий Ріг, пр. Миру, 5-Е). Знижка буде розрахована від попередньої ціни автомобілів Toyota 2023 року виробництва, які знаходяться на складах в Україні та за її межами (в гривні з ПДВ 20%), вказаної на сайті офіційного дилера, що діятиме в дату розрахунку. Ціна на автомобілі залежить від обраної моделі, модифікації двигуна, комплектації, місяця виробництва, наявності додаткових пакетів опцій, кольору кузова авто. Не є публічною офертою. За більш детальною інформацією по наявності автомобілів, доступним комплектаціям, кольорам та розрахунку вартості звертайтеся до фахівців відділу продажу офіційного дилера Тойота Центр Кривий Ріг «Алмаз Сістем».

м. Кривий Ріг
0 800 33 14 20

Залишились питання?
Залиште свої контактні дані та ми обов'язково зв'яжемось з Вами та надамо відповіді на всі питання!
Як краще з вами зв'язатись:
!
До порівняння можна додати лише 3 автомобіля