Закінчився 10 конкурс дитячого малюнку "АВТО ТВОЄЇ МРІЇ ВІД TOYOTA"!

Новини
Дата публікації: 15 липня 2022 р.
2021_01_jpg

Маємо гарну новину та добрий привід чим пишатися!

В черговий раз наші юні художники, які приймали участь в щорічному конкурсі дитячого малюнку «Авто твоєї мрії 2022» від Toyota, прославили ім’я нашого дилерського центру «Алмаз  Сістем» власною перемогою в даному заході.

Приємно відзначити, що всі наші маленькі переможці є вихованцями Центру науково-технічної творчості учнівської молоді Металургійного району в місті Кривий Ріг, якими опікується керівник гуртка «Юний дизайнер» Яцишина Оксана Володимирівна, та традиційно з року в рік, натхненно заохочує своїх вихованців до участі в даному конкурсі.

З радістю представляємо наших переможців, знайомтесь:

Регіна Вершиніна, нагороджується за III місце в категорії «вікова група до 7 років».

Платон Толстий,  нагороджується як призер конкурсу  «Глядацькі симпатії».

Маємо за честь привітати переможців та вручити їм пам'ятні дипломи та заохочувальні подарунки від «Тойота-Україна» (Гироборд міні сігвей та подарунковий сертифікат для придбання товарів для творчості в інтернет магазині «Азур» www.azur.com.ua).

Від щирого серця вітаємо наших переможців, бажаємо в наступному році натхнення, креативних ідей  та нових звершень! Також запрошуємо всіх юних художників приймати участь в майбутніх конкурсах «Авто твоєї мрії » від Toyota, не втрачати оптимізму та вірити в перемогу!

 

 

 

11651_dla_publikacii_1
Регіна Вершиніна

Нагороджується за III місце в категорії «вікова група до 7 років».

 

11653_dla_publikacii_3
Платон Толстий

Нагороджується як призер конкурсу  «Глядацькі симпатії».

!
До порівняння можна додати лише 3 автомобіля